autor:

SIMONA PATRAS

» » Retete de Pasti

Drob de miel

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Ingrediente
* 500 g organe de miel, * 6 oua, * 2 legaturi ceapa verde, * 2 morcovi fierti, * 2 gogosari, * 8 oua de prepelita, * masline verzi, * 1 legatura patrunjel verde, * 1 foaie dafin, * ienibahar, * oregano, * sare de mare, * piper boabe mozaic

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si ouale de prepelita.
Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea ,boabe de piper zdrobite si omogenizam foarte bine compozitia.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga deaspra un ou batut, se niveleaza cu grija, apoi se decoreaza cu cateva masline verzi taiate felii, gogosari, patrunjel verde si se da in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 50 - 60 minute.
Cand este complet rece se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de miel - reteta casei

Drob de miel - reteta casei

Prapurele se spala foarte bine si se tine cateva minute in apa rece cu sare si cu otet. Maruntaiele

53 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele se curata si se spala in apa rece. Traheea plamanilor, se elimina. Rinichii se scot din

46 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Minea , 15 aprilie 2016

    CRED CA ESTE BUN

  • Fara foto

    nicoleta (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2015

    UN PASTE FERICIT !TUTUROR SI LUMINA SFANTA A INVIERII SA VA LUMINEZE CALEA SUFLETUL SI VIATA HRISTOS A INVIAT!

  • Fara foto

    Viorica Apostol , 10 aprilie 2015

    buuun

    • Fara foto

      Hellen Beniamin Greucean , 09 aprilie 2015

      eu voi face drob de ied,e la fel de delicios!

    • Fara foto

      catalina , 08 aprilie 2015

      de unde sunt oule fierte din mijloc, nu reiese din reteta?

    • Fara foto

      Simona Patras , 24 aprilie 2014

      Multumesc! :)

    • Fara foto

      Silvia Cavaleru , 19 aprilie 2014

      Cred ca e super bun,o sa+l incerc.

    • Fara foto

      Alecse Ovidia , 17 aprilie 2014

      Arata excellent.Cred ca este si foarte bun.

    • Alina_Chiticaru

      Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

      Arata super delicios!!! Nu sunt o mare consumatoare de carne dar as incerca reteta aceasta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • * 500 g organe de miel
  • * 6 oua
  • * 2 legaturi ceapa verde
  • * 2 morcovi fierti
  • * 2 gogosari
  • * 8 oua de prepelita
  • * masline verzi
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * 1 foaie dafin
  • * ienibahar
  • * oregano
  • * sare de mare
  • * piper boabe mozaic

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse

nicoleta (Chef de cuisine)

UN PASTE FERICIT !TUTUROR SI LUMINA SFANTA A INVIERII SA VA LUMINEZE CALEA SUFLETUL SI VIATA HRISTOS A INVIAT!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Drob de pui