Ingrediente
* 500 g organe de miel, * 6 oua, * 2 legaturi ceapa verde, * 2 morcovi fierti, * 2 gogosari, * 8 oua de prepelita, * masline verzi, * 1 legatura patrunjel verde, * 1 foaie dafin, * ienibahar, * oregano, * sare de mare, * piper boabe mozaic
Dificultate: Medie | Timp: 2h
7 voturi
Mod de preparare
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si ouale de prepelita.
Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea ,boabe de piper zdrobite si omogenizam foarte bine compozitia.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga deaspra un ou batut, se niveleaza cu grija, apoi se decoreaza cu cateva masline verzi taiate felii, gogosari, patrunjel verde si se da in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 50 - 60 minute.
Cand este complet rece se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.
Hellen Beniamin Greucean , 09 aprilie 2015
eu voi face drob de ied,e la fel de delicios!
catalina , 08 aprilie 2015
de unde sunt oule fierte din mijloc, nu reiese din reteta?
Simona Patras , 24 aprilie 2014
Multumesc! :)
Silvia Cavaleru , 19 aprilie 2014
Cred ca e super bun,o sa+l incerc.
Alecse Ovidia , 17 aprilie 2014
Arata excellent.Cred ca este si foarte bun.
Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014
Arata super delicios!!! Nu sunt o mare consumatoare de carne dar as incerca reteta aceasta...