Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si ouale de prepelita.
Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea ,boabe de piper zdrobite si omogenizam foarte bine compozitia.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga deaspra un ou batut, se niveleaza cu grija, apoi se decoreaza cu cateva masline verzi taiate felii, gogosari, patrunjel verde si se da in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 50 - 60 minute.
Cand este complet rece se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii