Drob de miel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Drob de miel

Ingrediente

  • * 500 g organe de miel
  • * 6 oua
  • * 2 legaturi ceapa verde
  • * 2 morcovi fierti
  • * 2 gogosari
  • * 8 oua de prepelita
  • * masline verzi
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * 1 foaie dafin
  • * ienibahar
  • * oregano
  • * sare de mare
  • * piper boabe mozaic

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.

Punem la fiert si ouale de prepelita.

Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).

Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.

Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea ,boabe de piper zdrobite si omogenizam foarte bine compozitia.

Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga deaspra un ou batut, se niveleaza cu grija, apoi se decoreaza cu cateva masline verzi taiate felii, gogosari, patrunjel verde si se da in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 50 - 60 minute.

Cand este complet rece se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine