autor:

gabriela bacila

» » Mancaruri cu carne

Drob de miel

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Ingrediente
cap de miel, inima, plamini, ficat, rinichi, limba, 2 cepe albe, frunze de ceapa verde si de usturoi, 3 oua fierte tari, 3 oua crude, patrinjel verde, prapor, 2 linguri untura, sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de miel si maruntaiele se fierb foarte bine. Dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat treceti si ceapa calita, frunzele de ceapa verde si de usturoi, ouale fierte. Se amesteca toate si se pun sare si piper dupa gust. Peste se adauga ouale crude si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se omogenizeaza bine compozitia. Luati o cratita si o ungeti bine cu untura. Asezati apoi praporul si puneti compozitia in interior. Incercati sa inveliti compozitia in prapor. Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de miel altfel

Drob de miel altfel

Partea cea mai grea este să transezi mielul și să reușești să ridici carnea de pe coaste

0 voturi    0 comentarii
5h 15 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Tineti maruntaiele in apa rece cel putin 10 minute, apoi spalati-le in mai multe ape, storcand foarte

13 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu pun doar organe si marar.Paste fericit!

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • cap de miel
  • inima
  • plamini
  • ficat
  • rinichi
  • limba
  • 2 cepe albe
  • frunze de ceapa verde si de usturoi
  • 3 oua fierte tari
  • 3 oua crude
  • patrinjel verde
  • prapor
  • 2 linguri untura
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

29 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Scarita cu cartofi natur