autor:

gabriela bacila

» » Mancaruri cu carne

Drob de miel

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Ingrediente
cap de miel, inima, plamini, ficat, rinichi, limba, 2 cepe albe, frunze de ceapa verde si de usturoi, 3 oua fierte tari, 3 oua crude, patrinjel verde, prapor, 2 linguri untura, sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de miel si maruntaiele se fierb foarte bine. Dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat treceti si ceapa calita, frunzele de ceapa verde si de usturoi, ouale fierte. Se amesteca toate si se pun sare si piper dupa gust. Peste se adauga ouale crude si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se omogenizeaza bine compozitia. Luati o cratita si o ungeti bine cu untura. Asezati apoi praporul si puneti compozitia in interior. Incercati sa inveliti compozitia in prapor. Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de miel din Bihor

Drob de miel din Bihor

Maruntaiele se spala bine, se scurg de apa si se taie bucatele. 3-4 oua le punem la fiert. Ceapa

26 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Drob de miel

Drob de miel

Prapurul se spala in mai multe ape reci, maruntaiele si carnea se pun la fiert, in apa cu sare. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu pun doar organe si marar.Paste fericit!

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • cap de miel
  • inima
  • plamini
  • ficat
  • rinichi
  • limba
  • 2 cepe albe
  • frunze de ceapa verde si de usturoi
  • 3 oua fierte tari
  • 3 oua crude
  • patrinjel verde
  • prapor
  • 2 linguri untura
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)