autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

DROB DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2009

Ingrediente
inima, plamanii,rinichii si ficatul unui miel,, 3 legaturi de ceapa verde,, 150g. ceapa uscata,, 1 legatura de marar,, 1 legatura de patrunjel,, 8 oua, , sare, piper,, 1 lingura condimentepentru carne de miel,, prapur,, boia dulce,, ridichi si salata verde pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1.Se spala bine organele si se pun la fiert 35-40 de minute.
2.Ceapa verde si uscata, mararul si patrunjelul se toaca marunt.
3.Organele fierte si racite se maruntesc si ele sau se dau prin masina de carne si se pun intr-un bol.
4.Se adauga 5 oua , apoi ceapa si verdeata ,se condimenteaza si se amesteca bine.
5.Intr-o forma de chec unsa cu ulei se pune prapurul, astfel incat sa depaseasca marginile formei.Se umple forma pana la jumatate cu compozitia de carne, se aseaza ouale fierte, se acopera cu restul de compozitie si cu prapurul.Se da la cuptor pentru 45-50 minute.
6. Pe un platou se aseaza foi de salata verde, pe care se aseaza feliile de drob.Se garniseste cu ridichi si ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm. Se lasa 10

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Se fierb maruntaiele in apa cu sare,cand sunt fierte jumatate le toc la masina de tocat ,jumatate

6 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Multumesc pentru urari.La fel iti doresc si tie.Nu este nici o problema ca nu ai prapure, crede-ma nu este asa de important .De obicei , cand nu am prapure, fac drob intr-un vas rotund si asez ouale fierte in cerc ,unul langa altul si, cand se taie drobul, feliile arata grozav.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Asa prepar si eu drobul, doar ca nu am avut prapure acum.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • inima
  • plamanii,rinichii si ficatul unui miel,
  • 3 legaturi de ceapa verde,
  • 150g. ceapa uscata,
  • 1 legatura de marar,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 8 oua
  • sare
  • piper,
  • 1 lingura condimentepentru carne de miel,
  • prapur,
  • boia dulce,
  • ridichi si salata verde pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
ostropel de pui cu cartofi