1.Se spala bine organele si se pun la fiert 35-40 de minute.
2.Ceapa verde si uscata, mararul si patrunjelul se toaca marunt.
3.Organele fierte si racite se maruntesc si ele sau se dau prin masina de carne si se pun intr-un bol.
4.Se adauga 5 oua , apoi ceapa si verdeata ,se condimenteaza si se amesteca bine.
5.Intr-o forma de chec unsa cu ulei se pune prapurul, astfel incat sa depaseasca marginile formei.Se umple forma pana la jumatate cu compozitia de carne, se aseaza ouale fierte, se acopera cu restul de compozitie si cu prapurul.Se da la cuptor pentru 45-50 minute.
6. Pe un platou se aseaza foi de salata verde, pe care se aseaza feliile de drob.Se garniseste cu ridichi si ceapa verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii