1.Se spala bine organele si se pun la fiert 35-40 de minute.
2.Ceapa verde si uscata, mararul si patrunjelul se toaca marunt.
3.Organele fierte si racite se maruntesc si ele sau se dau prin masina de carne si se pun intr-un bol.
4.Se adauga 5 oua , apoi ceapa si verdeata ,se condimenteaza si se amesteca bine.
5.Intr-o forma de chec unsa cu ulei se pune prapurul, astfel incat sa depaseasca marginile formei.Se umple forma pana la jumatate cu compozitia de carne, se aseaza ouale fierte, se acopera cu restul de compozitie si cu prapurul.Se da la cuptor pentru 45-50 minute.
6. Pe un platou se aseaza foi de salata verde, pe care se aseaza feliile de drob.Se garniseste cu ridichi si ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii