Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se dau carnurile prin masina de tocat impreuna cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cuburi. Se amesteca cu ouale, smintina, sare piper, verdeata si un paharel mic coniac. Se unge o tava (ca de cozonac) cu untura. Se intinde prapurul care a fost spalat bine in mai multe ape. Trebuie ca grasimea lui sa fie spre umplutura. Se aseaza umplututa si deasupra se dau marginile prapurului ca un plic. Se unge cu putina untura si se da la cuptor cam o ora. Se serveste dupa ce s-a mai racorit.
Se taie felii. Se poate servi cald sau rece, cu salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii