autor:

Anca Bordeianu

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pasare

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
-1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Intai eu spal carnea si oasele, le pun la fiert cu legume ca ptr o supa - intai spumez si dupa aceia

8 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

1. Spalam carnurile (ficateii ii curatam de pielite) si le punem la fiert separat, deoarece au timpi

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marcel Mircea , 09 aprilie 2015

    bune

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

      Imi place foarte mult drobul,dar nu am facut pana acum din pasare,o sa il incerc sigur.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Foarte gustos.Si eu pregatesc drob din carne de pui,pipote si inimioare,dar in loc de ficatei adaug ciuperci.Nu-mi plac ficateii in drob pentru ca dau o culoare inchisa preparatului.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Cred ca e tare bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Arata minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • -1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Salata de cruditati cu pipt de pasare

Salata de cruditati cu pipt de pasare

Rosii,castraveti si ceapa se taie felii.Se aseaza pe o salatiera ingredientele taiate se adauga pieptul

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chec cu jambon