autor:

Anca Bordeianu

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pasare

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
-1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marcel Mircea , 09 aprilie 2015

    bune

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

      Imi place foarte mult drobul,dar nu am facut pana acum din pasare,o sa il incerc sigur.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Foarte gustos.Si eu pregatesc drob din carne de pui,pipote si inimioare,dar in loc de ficatei adaug ciuperci.Nu-mi plac ficateii in drob pentru ca dau o culoare inchisa preparatului.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Cred ca e tare bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Arata minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • -1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Salata de cruditati cu pipt de pasare

Salata de cruditati cu pipt de pasare

Rosii,castraveti si ceapa se taie felii.Se aseaza pe o salatiera ingredientele taiate se adauga pieptul

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Racitura de porc