Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.
Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f bine)
Toate verdeturile se toaca marunt si se amesteca si ele in compozitie, apoi se adauga ouale batute bine si mirodeniile
In tava unsa bine si tapetata cu pesmet asezam prapurul (sau foile)si turnam compozitia si deasupra o imbracam cu prapurul sau foile
Intepam din loc in loc si o dam la cuptor 35 min(nu se lasa f mult pt ca se usuca si nu este asa de gustos)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii