DROB DE PASTE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
DROB DE PASTE

Ingrediente

  • 500g ficat de pui si ficatul de la miel+celelalte organe de la mielut
  • 500 g pipote si inimi de pasare
  • 200 g carne tocata amestec(vita si porc)
  • 2 legaturi de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 prapur(foi de placinta dc nu aveti prapur)
  • 8-10 oua
  • mirodenii(cimbru,piper)+sare
  • o cana de zeama de carne

Mod de preparare

Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f bine)

Toate verdeturile se toaca marunt si se amesteca si ele in compozitie, apoi se adauga ouale batute bine si mirodeniile

In tava unsa bine si tapetata cu pesmet asezam prapurul (sau foile)si turnam compozitia si deasupra o imbracam cu prapurul sau foile

Intepam din loc in loc si o dam la cuptor 35 min(nu se lasa f mult pt ca se usuca si nu este asa de gustos)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise