autor:

lumi

» » , Retete de Pasti, Aperitive

DROB DE PASTE

Autor: lumi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lumi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
500g ficat de pui si ficatul de la miel+celelalte organe de la mielut, 500 g pipote si inimi de pasare, 200 g carne tocata amestec(vita si porc), 2 legaturi de marar, 1 leg de patrunjel, 2 cepe, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2 linguri amidon alimentar, 1 prapur(foi de placinta dc nu aveti prapur), 8-10 oua, mirodenii(cimbru,piper)+sare, o cana de zeama de carne

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.
Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f bine)
Toate verdeturile se toaca marunt si se amesteca si ele in compozitie, apoi se adauga ouale batute bine si mirodeniile
In tava unsa bine si tapetata cu pesmet asezam prapurul (sau foile)si turnam compozitia si deasupra o imbracam cu prapurul sau foile
Intepam din loc in loc si o dam la cuptor 35 min(nu se lasa f mult pt ca se usuca si nu este asa de gustos)
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB DE PASTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de Paste

Drob de Paste

Se pregateste pilaful. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se adauga legumele taiate

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ursulet din mezeluri

Ursulet din mezeluri

Se aseaza pe o farfurioara colorata vesel cele 2 felii de paine una langa alta, peste care se aseaza

7 voturi    13 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Tare bun trebuie sa fie!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Drobul dupa ce a fost savurat

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g ficat de pui si ficatul de la miel+celelalte organe de la mielut
  • 500 g pipote si inimi de pasare
  • 200 g carne tocata amestec(vita si porc)
  • 2 legaturi de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 prapur(foi de placinta dc nu aveti prapur)
  • 8-10 oua
  • mirodenii(cimbru,piper)+sare
  • o cana de zeama de carne

Raporteaza reteta

Retete
de lumi
Legume inabusite

Legume inabusite

E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie: Ceapa se taie in diverse forme(pestisor,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PAPANASI PRAJITI

PAPANASI PRAJITI

Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se umfle 10 min Se adauga branza, apoi

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Pasca de Paste

Pasca de Paste

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana

12 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Tare bun trebuie sa fie!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Platou ţărănesc