Se fierb maruntaiele in apa cu sare.
Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.
Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura si pe deasupra punem un ou pe care l-am batut. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.Dupa ce se raceste bine se felieaza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii