Se fierb maruntaiele in apa cu sare.
Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.
Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura si pe deasupra punem un ou pe care l-am batut. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.Dupa ce se raceste bine se felieaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii