Drob de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Drob de pui

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 piept de pui
  • 4 oua crude
  • 4-5 oua fierte
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • condimente pentru drob
  • sare

Mod de preparare

Puneti la fiert ficatul.

Carnea o tocati la robotul de bucatarie sau prin masina de tocat

Cand ficatul sa fiert dati prin masina de tocat impreuna cu ceapa,usturoiul verde,mararul si patrunjelul si le puneti peste pieptul de pui tocat.

Amestecati totul.

Adagati condimentele si sarea dupa gust si amestecati.

Apoi adaugati ouale crude si le amestecati pana se incorporeaza in compozitie.

Pregatiti o tava de chec cu hartie de copt.

Puneti jumatate din compozitie in tava,puneti ouale firte dea lungul tavii apasand putin pe ele sa intre un pic in compozitia de drob.

Puneti restul compozitiei in tava,avand grija sa acopere ouale.

Bateiti 2 oua si ungeti drobul cu ele.

Bagati la cuptor pana se rumeneste bine deasupra si drobul este facut.

Eu am avut tava aproape dubla de chec asa ca mi a iesit drobul mai subtire si a trebuit sa pun jumatati de ou fiert.

In poza am taiat 2 feliute din drob si am asezat una langa alta,apropiind jumatatile de ou sa para unul intreg.Cam asa ar iesi daca puneti in tava normala de chec.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor