Drob de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Drob de pui

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 piept de pui
  • 4 oua crude
  • 4-5 oua fierte
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • condimente pentru drob
  • sare

Mod de preparare

Puneti la fiert ficatul.

Carnea o tocati la robotul de bucatarie sau prin masina de tocat

Cand ficatul sa fiert dati prin masina de tocat impreuna cu ceapa,usturoiul verde,mararul si patrunjelul si le puneti peste pieptul de pui tocat.

Amestecati totul.

Adagati condimentele si sarea dupa gust si amestecati.

Apoi adaugati ouale crude si le amestecati pana se incorporeaza in compozitie.

Pregatiti o tava de chec cu hartie de copt.

Puneti jumatate din compozitie in tava,puneti ouale firte dea lungul tavii apasand putin pe ele sa intre un pic in compozitia de drob.

Puneti restul compozitiei in tava,avand grija sa acopere ouale.

Bateiti 2 oua si ungeti drobul cu ele.

Bagati la cuptor pana se rumeneste bine deasupra si drobul este facut.

Eu am avut tava aproape dubla de chec asa ca mi a iesit drobul mai subtire si a trebuit sa pun jumatati de ou fiert.

In poza am taiat 2 feliute din drob si am asezat una langa alta,apropiind jumatatile de ou sa para unul intreg.Cam asa ar iesi daca puneti in tava normala de chec.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise