DROB DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
DROB DE PUI

Ingrediente

  • 500g ficatei de pasare
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 500g piept de pui tocat
  • 5 oua
  • 100g cascaval
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • mustar
  • ulei.

Mod de preparare

Prajesc ficateii si ceapa dupa care le dau prin robot.Le amestec cu pieptul de pui,ouale,cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul,patrunjelul,piperul si sarea.Ung o tava cu unt si o tapetez cu pesmet,pun umplutura ,iar de-asupra ung cu mustar amestecat cu ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise