•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei;
•ouale se bat separat;
•carnea, buretii, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat;
•se amesteca ouale si tot ce e dat prin masina;
•se adauga dupa gust sare, piper si cimbru;
•compozitia se imparte in 2 tavi tapetate cu folie de copt;
•se dau la cuptorul preincalzit pana prind o crusta aurie la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii