•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei;
•ouale se bat separat;
•carnea, buretii, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat;
•se amesteca ouale si tot ce e dat prin masina;
•se adauga dupa gust sare, piper si cimbru;
•compozitia se imparte in 2 tavi tapetate cu folie de copt;
•se dau la cuptorul preincalzit pana prind o crusta aurie la foc potrivit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii