autor:

Varadi Silvia

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de vinete

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Ingrediente
2 vinete, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 4 oua, 4-5 linguri ulei de masline, 1 lingura faina, 1 lingura pesmet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie.Se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu ceapa verde tocata marunt,apoi se adauga verdeata tocata,sare,piper,se amesteca cu4 galbenusuri si cu albusurile batue spuma tare,faina si pesmetul.Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

55 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2010

    ce buna pare .trebuie facuta neaparat

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

    Este grozav de bun, yumi yumi, imi place tare mult.*****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Un deliciu!!! ne plac mult vinetele :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

      Foarte buna si aspectuoasa! Am salvat reteta.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

      Arata super.....felicitari....

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

      Arata super!Am tot auzit de acest drob,dar niciodata nu l-am facut. Am salvat reteta si cu prima ocazie,il fac. Felicitari,Silvia!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

      Excelenta si binevenita reteta*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ce buna pare .trebuie facuta neaparat

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Roșii uscate la cuptor