Soia se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj.Vor rezulta aproximativ 600 gr. de granule de soia rehidratate.
Ficatul se fierbe 5 minute.Se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga peste granulele de soia stoarse si racite.Adaugam apoi oul batut spuma si verdeata tocata marunt.
Amestecam bine impreuna cu cele 2 linguri cu faina apoi untul sau margarina .Punem sare si piper dupa gust.Tapetam o forma cu hartie de copt sau cu o folie da aluminiu.Rasturnam compozitia si apoi o netezim cu ajutorul unei linguri inmuiate in putina apa.Se da la cuptor la foc moderat pentru 40- 50 de minute.
Se scoate din tava dupa ce se raceste.Se da la rece si se serveste a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii