Soia se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj.Vor rezulta aproximativ 600 gr. de granule de soia rehidratate.
Ficatul se fierbe 5 minute.Se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga peste granulele de soia stoarse si racite.Adaugam apoi oul batut spuma si verdeata tocata marunt.
Amestecam bine impreuna cu cele 2 linguri cu faina apoi untul sau margarina .Punem sare si piper dupa gust.Tapetam o forma cu hartie de copt sau cu o folie da aluminiu.Rasturnam compozitia si apoi o netezim cu ajutorul unei linguri inmuiate in putina apa.Se da la cuptor la foc moderat pentru 40- 50 de minute.
Se scoate din tava dupa ce se raceste.Se da la rece si se serveste a doua zi.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii