autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

drob din maruntaie de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
ficat, limba, plmani,splina de porc, ulei, ceapa, faina, oua, sare, piper, patrunjel si marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar . Compozitia formata se portioneaza in bucati de forma rotunda, aplatizata. Se trec prin ou, faina si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob din maruntaie de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de porc cu pilaf aromat

Stufat de porc cu pilaf aromat

Se taie felii pulpa de porc. Ceapa se curata , se taie julien si se caleste in doua linguri de ulei

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    gaby , 03 noiembrie 2009

    inainte de prepararea rinichiului,ca sa nu miroase ce trebuie sa facem cu el?

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi verde si organele dupa ce le fierb le toc marunt si amestec cu legumele si condimentele, iar apoi le pun la cuptor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat
  • limba
  • plmani,splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar verde

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vitel in sos tomat