Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.Se spala bine ceapa,usturoiul si verdeturile si se toaca marunt.Intr-un vas incapator,se amesteca bine compozitia cu verdeturile tocate.Se adauga cele10 oua si cele 2 linguri de pesmet alb si se omogenizeaza totul.Se potriveste de sare si piper dupa gust.Se aseaza totul intr-o tava captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp de 35-45 de minute,la foc potrivit.Cui nu-i place gustul de la prapure,poate folosii aluat de placinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii