autor:

Anca E. Voicu

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob pascal

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Ingrediente
500 g ficat de porc, , 500 g pipote de pui, , 1 morcov, , 1 castron de pilaf, , cateva frunze de ceapa verde, , marar si patrunjel, , 3 oua crude pentru a lega compozitia, , 3 linguri de ulei, , 30 g unt, , 100 g cascaval ras, , condimente: sare si piper, , 1 rosie decojita, , , , Portii: 10 (o cratita mare)

Dificultate: Medie Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se lasa la racit.



Se maruntesc ficatul si pipotele cu ajutorul robotului de bucatarie.



Intr-un vas mare se amesteca ficatul, pipotele si morcovul cu pilaful. Eu am folosit un castron generos de pilaf. Ramane sa apreciati in functie de cantitatile dumneavoastra.



Acum putem adauga frunzele de ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt si uleiul. Se bat bine ouale crude cu putina sare si piper si se toarna si ele peste compozitie, amestecand bine.



Asezam amestecul intr-o cratita rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu fasii subtiri de unt si felii de la o rosie decojita.



La final, se presara cascavalul ras si se coace la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.



Pofta Buna si Paste Fericit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob pascal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob Pascal

Drob Pascal

Pentru meniul pascal, va propun la aperitiv un drob din ficat de porc. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si

11 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 500 g pipote de pui
  • 1 morcov
  • 1 castron de pilaf
  • cateva frunze de ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • 3 oua crude pentru a lega compozitia
  • 3 linguri de ulei
  • 30 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • condimente: sare si piper
  • 1 rosie decojita
  • Portii: 10 (o cratita mare)

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

13 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu frisca, banane si kiwi Rulada cu frisca, banane si kiwi

Rulada cu fructe proaspete si frisca este prajitura in fata careia nimeni nu ar putea rezista prea mult. Este aromata, racoroasa si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Oua vopsite cu coaja de ceapa