Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se lasa la racit.
Se maruntesc ficatul si pipotele cu ajutorul robotului de bucatarie.
Intr-un vas mare se amesteca ficatul, pipotele si morcovul cu pilaful. Eu am folosit un castron generos de pilaf. Ramane sa apreciati in functie de cantitatile dumneavoastra.
Acum putem adauga frunzele de ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt si uleiul. Se bat bine ouale crude cu putina sare si piper si se toarna si ele peste compozitie, amestecand bine.
Asezam amestecul intr-o cratita rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu fasii subtiri de unt si felii de la o rosie decojita.
La final, se presara cascavalul ras si se coace la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.
Pofta Buna si Paste Fericit!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii