autor:

Anca E. Voicu

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob pascal

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Ingrediente
500 g ficat de porc, , 500 g pipote de pui, , 1 morcov, , 1 castron de pilaf, , cateva frunze de ceapa verde, , marar si patrunjel, , 3 oua crude pentru a lega compozitia, , 3 linguri de ulei, , 30 g unt, , 100 g cascaval ras, , condimente: sare si piper, , 1 rosie decojita, , , , Portii: 10 (o cratita mare)

Dificultate: Medie Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se lasa la racit.



Se maruntesc ficatul si pipotele cu ajutorul robotului de bucatarie.



Intr-un vas mare se amesteca ficatul, pipotele si morcovul cu pilaful. Eu am folosit un castron generos de pilaf. Ramane sa apreciati in functie de cantitatile dumneavoastra.



Acum putem adauga frunzele de ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt si uleiul. Se bat bine ouale crude cu putina sare si piper si se toarna si ele peste compozitie, amestecand bine.



Asezam amestecul intr-o cratita rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu fasii subtiri de unt si felii de la o rosie decojita.



La final, se presara cascavalul ras si se coace la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.



Pofta Buna si Paste Fericit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob pascal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob Pascal

Drob Pascal

Pentru meniul pascal, va propun la aperitiv un drob din ficat de porc. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Friptura de iepure

Friptura de iepure

Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele,mai sus mentionate,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 500 g pipote de pui
  • 1 morcov
  • 1 castron de pilaf
  • cateva frunze de ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • 3 oua crude pentru a lega compozitia
  • 3 linguri de ulei
  • 30 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • condimente: sare si piper
  • 1 rosie decojita
  • Portii: 10 (o cratita mare)

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Drob din carne de porc