Drob pascal

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Drob pascal

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc;
  • 500 g pipote de pui;
  • 1 morcov;
  • 1 castron de pilaf;
  • cateva frunze de ceapa verde;
  • marar si patrunjel;
  • 3 oua crude pentru a lega compozitia;
  • 3 linguri de ulei;
  • 30 g unt;
  • 100 g cascaval ras;
  • condimente: sare si piper;
  • 1 rosie decojita;
  • Portii: 10 (o cratita mare)

Mod de preparare

Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se lasa la racit.

Se maruntesc ficatul si pipotele cu ajutorul robotului de bucatarie.

Intr-un vas mare se amesteca ficatul, pipotele si morcovul cu pilaful. Eu am folosit un castron generos de pilaf. Ramane sa apreciati in functie de cantitatile dumneavoastra.

Acum putem adauga frunzele de ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt si uleiul. Se bat bine ouale crude cu putina sare si piper si se toarna si ele peste compozitie, amestecand bine.

Asezam amestecul intr-o cratita rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu fasii subtiri de unt si felii de la o rosie decojita.

La final, se presara cascavalul ras si se coace la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

Pofta Buna si Paste Fericit!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor