autor:

Fara foto

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Drob vegetal cu nuci

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
4 cepe mari, 4 linguri fulgi de ovaz, 4-5 oua intregi, 10 linguri nuca macinata, sare, piper, boia, ceapa verde, frunze patrunjel, marar.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin si se caleste cu putina apa, apoi se adauga 4 linguri fulgi de ovaz si se mai lasa pe foc 1 - minute amestecand.
Se da deoparte se adauga ouale intregi, 10 linguri de nuca macinata, se condimenteaza si se adauga verdeturile.
Se da la cuptorul preincal;zit 40-45 minute intr-o tava de cozonac unsa cu putin ulei.
Nu se mai adauga ulei in procesul de fabricatie deoarece nucile contin ulei.
Se serveste cu salata verde cu usturoi.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetal cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paine frantuzeasca

Paine frantuzeasca

Intr-un vas, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

6 voturi    6 comentarii
3h
Retete vegetariene
Cartofi inabusiti la tigaia dry cooker...

Cartofi inabusiti la tigaia dry cooker...

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele subtiri. In tigaia incinsa se pun 2 linguri

2 voturi    9 comentarii
10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Interesant, inedit pt mine.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte interesant!Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 oua intregi
  • 10 linguri nuca macinata
  • sare
  • piper
  • boia
  • ceapa verde
  • frunze patrunjel
  • marar.

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant, inedit pt mine.

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Sufleu de morcovi cu dovlecel