autor:

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob vita

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
3 kg maruntaie vita (plaman, inima, ficat), 6 cepe, 10 oua, piper, sare, cimbru, patrunjel, frunze telina, 50 ml ulei

Dificultate: Ridicata Timp: 5h

8 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu. Cand sunt fierte se dau la racit si apoi se toaca prin masina de tocat. Ceapa se taie cuburi mici si se prajeste in ulei. Se face compozitia din carne, ceapa, 9 oua si verdeata taiata marunt. Se condimenteaza dupa gust si se pune in 2 tavi de chec unse cu margarina. Se unge deasupra cu ou batut si se da la foc mic pentru aproximativ o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob din carne de vita in crusta de bacon

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare.

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte bun si gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Arata bine drobul tau,dar eu prefer toate ingredientele tocate marunt cu cutitul,iar in afara de carne nu fierb nimic,folosesc totul in stare cruda,deoarece ceapa, usturoiul si verdeata se vor fierbe inabusit la cuptor, si astfel este mult mai dietetic...Pupici...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Tare bine arata drobul Mihaelei si al Andreei!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Arata delicios! Si eu am preparat si abia astept sa mananc.Paste fericit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

5h

8 voturi

Ingrediente

  • 3 kg maruntaie vita (plaman
  • inima
  • ficat)
  • 6 cepe
  • 10 oua
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
  • frunze telina
  • 50 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

24 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Altfel de parjoale