Dulceaţă de căpsuni reţetă cu nectarine
1. Pregătire: Se spală căpșunile, se curăță și se mărunțesc, apoi se cântăresc 650g. Procedăm la fel și cu nectarinele cântărind 200g.
2.Mod de preparare: Căpșunile, nectarinele și coaja de lămâie răzuită se pun într-o oală mare, apoi se adaugă Gelifiantul cu fructoză, conform instrucțiunilor de pe cutie. Se pun la foc mare și se fierb, amestecând continuu minim 3minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet și se lasă circa 5minute să stea cu capacul în jos.
O bunătate de dulceață, toți roiesc în jurul meu când vreau să o pregătesc, îți ling ”mustăcioarele” până e gata. Poftă bună !!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii