autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Dulceaţă de piersici şi pepene galben

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
Pentru 6 bocane de 1/4 de kg.: 600 g. miey de piersici coapte, 400 g. miez de pepene galben copt, 500 g. zahăr special pentru dulceaţă - Gelierzucker, 30 g. suc de lămâie, coajă rasă de la o lămâie.

Dificultate: Redusa Timp: 12h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie bucăţele mici miezul de piersică şi de pepene. Se adaugă zahărul şi se lasă să stea câteva ore sau până dimineaţa, ca să se pătrundă. Se amestecă cu coaja de lămâie şi cu sucul. Se lasă să dea în clocot la foc puternic, se mai fierbe apoi încă 3 minute pe foc mijlociu, amestecând continuu. Se spumează şi se toarnă imediat în borcane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceaţă de piersici şi pepene galben" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata cu pepene galben , piersici , afine si nuci

Dulceata cu pepene galben , piersici , afine si nuci

Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile) . Le-am asezat in vasul

4 voturi    0 comentarii
6h 30 min
Slow Cooking
Dulceata de pepene galben cu piersici si caju

Dulceata de pepene galben cu piersici si caju

Pepenele l-am curatat de coaja si l-am taiat in cubulete destul de mici. Piersicile le-am spalat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 6 bocane de 1/4 de kg.: 600 g. miey de piersici coapte
  • 400 g. miez de pepene galben copt
  • 500 g. zahăr special pentru dulceaţă - Gelierzucker
  • 30 g. suc de lămâie
  • coajă rasă de la o lămâie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Roşii şi ardei pentru ciorbe