Se taie bucăţele mici miezul de piersică şi de pepene. Se adaugă zahărul şi se lasă să stea câteva ore sau până dimineaţa, ca să se pătrundă. Se amestecă cu coaja de lămâie şi cu sucul. Se lasă să dea în clocot la foc puternic, se mai fierbe apoi încă 3 minute pe foc mijlociu, amestecând continuu. Se spumează şi se toarnă imediat în borcane.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii