Agrisele curatate de pe ciorchine se pun intr-un vas cu pereti inalti.Peste ele se pun fructele de kiwi tocate.Se vor pasda cu mixerul.
Vinul,coaja rasa,si siropul de artar se incorporeaza in masa de fructe.Se presara gelfixul si 2 linguri de zahar,apoi se da sa fiarba 3 minute la foc mic,amestecand continuu.Se pune si restul de zahar si se mai fierbe inca 1 minut.Se pune dulceata imediat in borcane.Borcanele se pun cu capacul in jos 20 minute,ptr. a se capsa capacele mai bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii