autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Dulceata de agrise si kiwi (6 borcane de 250 ml)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
500g agrise,500g kiwi,50ml vin alb sec,1 kg zahar,300g sirop de artar,2 lingurite coaja rasa de lamaie, plic de gelfix

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Agrisele curatate de pe ciorchine se pun intr-un vas cu pereti inalti.Peste ele se pun fructele de kiwi tocate.Se vor pasda cu mixerul.

Vinul,coaja rasa,si siropul de artar se incorporeaza in masa de fructe.Se presara gelfixul si 2 linguri de zahar,apoi se da sa fiarba 3 minute la foc mic,amestecand continuu.Se pune si restul de zahar si se mai fierbe inca 1 minut.Se pune dulceata imediat in borcane.Borcanele se pun cu capacul in jos 20 minute,ptr. a se capsa capacele mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de agrise si kiwi (6 borcane de 250 ml)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Fasole verde la borcan

Fasole verde la borcan

E super sa ai iarna o fasole verde in camara, parca ar fi acum culeasa, mai ales ca se gateste usor

77 voturi    19 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Afine la borcan(bune şi pentru diabet)

Afine la borcan(bune şi pentru diabet)

DIETETIC: 1.Se curăţă şi se spală afinele. Se pun în borcane pâna la jumătate. Se închid

4 voturi    2 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g agrise,500g kiwi,50ml vin alb sec,1 kg zahar,300g sirop de artar,2 lingurite coaja rasa de lamaie, plic de gelfix

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de grapefruit rosu Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza. Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie,,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din smochine Dulceata din smochine

Se trec smochinele sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se zvante si se curata de codite. Cele mai mari se cresteaza in 4, in partea

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Gogosari in otet (la rece)