Agrisele curatate de pe ciorchine se pun intr-un vas cu pereti inalti.Peste ele se pun fructele de kiwi tocate.Se vor pasda cu mixerul.
Vinul,coaja rasa,si siropul de artar se incorporeaza in masa de fructe.Se presara gelfixul si 2 linguri de zahar,apoi se da sa fiarba 3 minute la foc mic,amestecand continuu.Se pune si restul de zahar si se mai fierbe inca 1 minut.Se pune dulceata imediat in borcane.Borcanele se pun cu capacul in jos 20 minute,ptr. a se capsa capacele mai bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii