Dulceata de ardei iute
Se spala ardeii si se curata de codita si de seminte si se taie cubulete la cutit.
Se face un sirop din otet fiert peste care se aduga cu zaharul.
Se pun ardeii tocati peste sirop si se lasa la fiert.
Cand dulceata se leaga, se opreste din fiert si se toarna dulceata fierbinte in borcanele curate si bine uscate.
Se pun capacele si se strang bine iar borcanele se intorc cu fundul in sus si invelite in patura pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii