Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Dulceata de ardei iute

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet

Mod de preparare

Se spala ardeii si se curata de codita si de seminte si se taie cubulete la cutit.

Se face un sirop din otet fiert peste care se aduga cu zaharul.

Se pun ardeii tocati peste sirop si se lasa la fiert.

Cand dulceata se leaga, se opreste din fiert si se toarna dulceata fierbinte in borcanele curate si bine uscate.

Se pun capacele si se strang bine iar borcanele se intorc cu fundul in sus si invelite in patura pana a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise