Atentie: lucrati ardeiul iute cu manusi de latex.
Atentie: lucrati ardeiul iute cu manusi de latex!!!
Se spala ardeiul iute, se despica pe lung, apoi se scot semintele si se taie coditele. Se asaza ardeiul in apa rece, apoi se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge si se taie fasii subtiri. Se ia o cratita si se pune zaharul cu otetul si se lasa la fiert pana cand siropul devine legat. Se adauga apoi ardeiul tocat si varful de sare si se lasa la fiert cca 30 minute, apoi se pun intr-un borcanel pentru servire.
Este o reteta simpla si merge excelent pe fripturi!
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii