autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

dulceata de caise

Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: barbu camelia manuela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
3 kg caise, 2,5 kg zahar, coaja de la 2 lamai.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata de samburi si de taie in sferturi. Se pun intr-o oala. Peste ele se adauga zaharul si se lasa de pe o zi pe alta. A doua zi se pun la foc potrivit pana se leaga. Pentru siguranta luam dulceata intr-o lingura si o lasam la racit. Daca aluneca greu din lingura, inseamna ca e aproape gata. Adaugam coaja de lamaie si mai dam cateva clocote. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut

3 voturi    1 comentariu
15 min
Inghetate
Gris cu lapte si dulceata de caise

Gris cu lapte si dulceata de caise

Laptele il punem la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o cratita cu fundul mai gros. Cand laptele

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    Buna e dulceata de caise!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg caise
  • 2,5 kg zahar
  • coaja de la 2 lamai.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Buna e dulceata de caise!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta invartita cu mere si crema caramel