autor:

Vekas

» » Conserve si muraturi

DULCEATA DE CAISE CU VIN ALB

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2008

Ingrediente
1 kg. caise,, 4 dl. vin alb,, 800g. zahar,, 1 pachet de Gelfix

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe vinul 10 minute, apoi se adauga caisele taiate felii si se fierb 20 minute. Se incorporeaza zaharul, Gelfixul si se mai fierb 4-5 minute.
Se pune dulceata in borcane, se inchid acestea ermetic si se pun in haine pana a doua zi, cand se aseaza in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "DULCEATA DE CAISE CU VIN ALB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conserva de peste

Conserva de peste

O conserva sanatoasa, facuta in casa pe care o putem pregati in orice perioada a anului. Este delicioasa! Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Conserve si muraturi
Dulceata din pepene galben si mere Golden

Dulceata din pepene galben si mere Golden

Merele curatate de coaja se taie in cubulete potrivit de mari (cca 2 cm) care se stropesc cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 27 august 2009

    Da, interesanta , tinand cont de folosirea vinului alb care da o aroma deosebita dulcetii, indiferent din ce fruct o prepari.Azi , am preparat dulceata de pere dupa aceasta reteta .A iesit grozava!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Cred ca e foarte buna. Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. caise,
  • 4 dl. vin alb,
  • 800g. zahar,
  • 1 pachet de Gelfix

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Da, interesanta , tinand cont de folosirea vinului alb care da o aroma deosebita dulcetii, indiferent din ce fruct o prepari.Azi , am preparat dulceata de pere dupa aceasta reteta .A iesit grozava!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marar in otet