autor:

Vekas

» » Conserve si muraturi

DULCEATA DE CAISE CU VIN ALB

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2008

Ingrediente
1 kg. caise,, 4 dl. vin alb,, 800g. zahar,, 1 pachet de Gelfix

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe vinul 10 minute, apoi se adauga caisele taiate felii si se fierb 20 minute. Se incorporeaza zaharul, Gelfixul si se mai fierb 4-5 minute.
Se pune dulceata in borcane, se inchid acestea ermetic si se pun in haine pana a doua zi, cand se aseaza in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "DULCEATA DE CAISE CU VIN ALB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia pentru ciorbite si mancaruri

Pasta de ardei capia pentru ciorbite si mancaruri

Se macina legumele si se pun la fiert. Cand s-a inmuiat morcovul adauga sarea si zaharul. Dam la

1 vot    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Ardei capia ca la mama

Ardei capia ca la mama

Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia. Se pregateste o moare din apa, otet, sare,

81 voturi    19 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 27 august 2009

    Da, interesanta , tinand cont de folosirea vinului alb care da o aroma deosebita dulcetii, indiferent din ce fruct o prepari.Azi , am preparat dulceata de pere dupa aceasta reteta .A iesit grozava!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Cred ca e foarte buna. Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. caise,
  • 4 dl. vin alb,
  • 800g. zahar,
  • 1 pachet de Gelfix

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Da, interesanta , tinand cont de folosirea vinului alb care da o aroma deosebita dulcetii, indiferent din ce fruct o prepari.Azi , am preparat dulceata de pere dupa aceasta reteta .A iesit grozava!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasta de corcoduse albe
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania