DULCEATA DE CAPSUNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
DULCEATA DE CAPSUNE

Ingrediente

  • O farfurie adanca cu varf de capsune
  • 1 kg de zahar
  • Zeama de la ½ lamaie

Mod de preparare

Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune zaharul peste ele apoi se lasa cateva ore sa-si lase zeama, apoi se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa siropul si se leaga dulceata. Din cand in cand se ea spuma.

Cand dulceata este aproape gata se adauga zeama de lamaie. Cand s-a racit, se aseaza in borcane .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise