Dulceata de capsune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dulceata de capsune

Ingrediente

  • 1kg de capsune
  • 1kg de zahar
  • 1lamaie

Mod de preparare

Capsunele curatate de codite,puse intr-o sita,spalate su jet cu apa rece,se pun in vasul pentru dulceata in straturi impreuna cu zaharul si zeama de lamaie;dupa 2-3 ore,se pune la fiert la foc mare pentru 30-40min,timp in care se strange spuma formata;in borcane curate,se pune dulceata fierbinte,se infileteaza bine capacele,se sticheteaza si se depoziteaza in camara.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi