se spala capsunile ,se taie de codite,se aseaza intr/o cratita de cca 5 l,se pune zaharul,apoi se pune cratita pe aragaz avind grija sa nu fie flacara mare(se poate pune peste flacara o bucata de tabla),in asa fel ca dulceata sa fiarba la un foc domol.Timpul de fierbere este de cca 2,5 ore pina cind compozitia se ingroasa putin.Nu se amesteca.La final se pune praful conservant sau aspirina ,se amesteca si dupa cca 1 minut se ia de pe foc. Se aseaza in borcane curate si incalzite putin iar deasupra se mai pune 1 virf de cutit de praf de aspirina se insurubeaza si se pune in perna pina a doua zi.Se pot obtine in jur de 5 borcanele de 300 g.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii