Reteta postata pe: 02 septembrie 2011
Ingrediente
3 cani fructe de catina, 2 cani zahar, 1 pachet cu gelfix clasic,, 50 ml apa, 1 lingura zeama de lamaie, 1 plic zahar vanilinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix. Se pun pe foc si cand totul incepe sa fiarba se adauga restul cantitatii de zahar, zeama de lamaie, zaharul vanilinat si se amesteca bine.
Din momentul in care incepe sa fiarba din nou, se mai lasa 5 minute si se opreste focul. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate, sterilizate si uscate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de catina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Catina se curata pe cat posibil de migaloasele codite apoi se trece sub cateva jeturi e apa rece.
Se
1 vot
0 comentarii
50 min
Catina,curatata,spalata,se lasa deoparte sa se scurga;intr-un vas se face siropul gros din zahar,apa
10 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate