1.Se curata si se toaca marunt ceapa.Intr-un vas , se pune ceapa si vinul rosu la fiert.In cateva minute, ceapa se inmoaie ,asa ca se adauga zaharul si se fierbe 10 minute, amestecand mereu.Se adauga gelfix-ul si se mai lasa 2-3 minute sa clocoteasca.
2.Dulceata rezultata se pune in borcane ,care se inchid ermetic si se intorc, asezandu-le pe capac cca. 5 ,minute, apoi se aranjeaza in camara.
3.Dulceata de ceapa rosie se serveste pe langa friptura, rasol, rulade de carne, rasol.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii