autor:

Daniela_Parlea

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre

Autor: Daniela_Parlea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Parlea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2018

Ingrediente
1 kg coacaze, 1 kg zahar, 200 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam.

Cand este gata, o punem in borcane, capsam si bagam la beci.

Este o dulceata minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
TABLA DE SAH

TABLA DE SAH

Margarina se freaca bine cu zaharul,apoi se pun ouale;coaja lamiie.La sfirsit se pune faina cu praf

4 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg coacaze
  • 1 kg zahar
  • 200 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Parlea
Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Gem de rubarba cu banane