Se taie cubulete coaja de pepene si se pun la fiert in apa. Cind s-au inmuiatse scot pe o sita, sa se scurga. In aceiasi apa se pune zaharul si se fierbe un sirop destul de bine legat. Se adauga cuburile de coaja si se mai fierb pina se leaga bine. Atunci se adauga zeama de lamaie, se mai da 2-3 clocote si se pune in borcane spalate si sterilizate. Se pun capacele si se intorc cu gura in jos. Daca ati sterilizat bine borcanul nu mai este nevoie sa le fierbeti la bain-marie.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii