se pun la fiert apa si zaharul pana cand se obtine un sirop suficient de legat.Apoi se adauga dudele si se lasa sa fiarba timp de 2 ore.Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit pana a doua zi, cand se pune din nou la foc.Inainte insa adaugi sucul de lamaie si mai fierbi dulceata 30 de minute apoi adaugi aspirina pisata.Dulceata o poti steriliza in borcane, le lasi sa se raceasca si apoi le acoperi cu capace.Borcanbele le pui in tava cuptorului incins, dar dupa ce ai stins focul.Le lasi pana la completa racire a cuptorului.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii