se pun la fiert apa si zaharul pana cand se obtine un sirop suficient de legat.Apoi se adauga dudele si se lasa sa fiarba timp de 2 ore.Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit pana a doua zi, cand se pune din nou la foc.Inainte insa adaugi sucul de lamaie si mai fierbi dulceata 30 de minute apoi adaugi aspirina pisata.Dulceata o poti steriliza in borcane, le lasi sa se raceasca si apoi le acoperi cu capace.Borcanbele le pui in tava cuptorului incins, dar dupa ce ai stins focul.Le lasi pana la completa racire a cuptorului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii