Spalati bine dudele si eliminati coditele cu o forfecuta. Se pun la fiert impreuna cu zeama de lamaie si zaharul (daca vreti sa nu fie prea dulce puneti treptat zaharul), se fierb la foc mic amestecand din cand in cand pana incepe sa scada. Cand zeama s-a legat si a scazut suficient, le mixati cu blenderul si le mai dati un clocot se toarna peste borcanele sterilizate (fierteti in apa 10 minute si uscate) se inchid bine cu capac cu filet se intorc borcanele cu capacele in jos se lasa acoperite cu o fata de masa sau prosop eu am pus un prosop mare pe ele cu el le-am invelit aproximativ 20-30 de minute apoi le punem in pozitia normala si le lasam pana a doua zi asa acoperite sa se raceasca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii