Se curata gutuile de coaja si se rad pe razatoarea cu gauri mari, astfelincat sa se obtina o farfurie adanca plina de gutui rase. Se pun intr-untifon si se fierb cu totul, pana incep sa se moaie. Se scurg, in timpce fierbe zaharul. Gutuile rase nu se tin nefierte la aer, deoarecese innegresc. Se pun sa fiarba in tingirea de dulceata zaharul cu treipahare de apa. Se ia spuma si cand este aproape legat, se pun gutuile,adaugandu-se vanilie si dupa ce a mai fiert, zeama de la o jumatate delamaie. Se lasa sa fiarba pana se leaga cat trebuie.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii