Se curata gutuile de coaja si se rad pe razatoarea cu gauri mari, astfelincat sa se obtina o farfurie adanca plina de gutui rase. Se pun intr-untifon si se fierb cu totul, pana incep sa se moaie. Se scurg, in timpce fierbe zaharul. Gutuile rase nu se tin nefierte la aer, deoarecese innegresc. Se pun sa fiarba in tingirea de dulceata zaharul cu treipahare de apa. Se ia spuma si cand este aproape legat, se pun gutuile,adaugandu-se vanilie si dupa ce a mai fiert, zeama de la o jumatate delamaie. Se lasa sa fiarba pana se leaga cat trebuie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii