Se curata gutile de puf,se spala si se dau prin razatoarea mare sau se taie in cubulete mici.
Cotoarele se spala si se pun la fiert cu 1/2 cantitate de zahar si apa.
Cand s-a legat siropul,se scot cotoarele si se pune compozitia de gutui rase.
Se lasa sa fiarba pana se leaga bine.
Borcanelele ,care au fost spalate si uscate se umplu cu compozitia de gutui si dupa ce s-a racorit se adauga un praf de scortisoara in fiecare borcan si se capacesc.
Le dam in fiert 15 min.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii