Se curata gutile de puf,se spala si se dau prin razatoarea mare sau se taie in cubulete mici.
Cotoarele se spala si se pun la fiert cu 1/2 cantitate de zahar si apa.
Cand s-a legat siropul,se scot cotoarele si se pune compozitia de gutui rase.
Se lasa sa fiarba pana se leaga bine.
Borcanelele ,care au fost spalate si uscate se umplu cu compozitia de gutui si dupa ce s-a racorit se adauga un praf de scortisoara in fiecare borcan si se capacesc.
Le dam in fiert 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii