Se spala murele si se lasa peste noapte la frigider cu zaharul deasupra.
Se spala murele si se lasa peste noapte la frigider cu zaharul deasupra.
Dimineata acestea se vor pune pe foc, amestecand usor pentru a incorpora zaharul. Se lasa sa fiarba pana cand zeama a scazut la jumatate, apoi la final se adauga esenta de vanilie. Puneti dulceata in borcane cand inca este fierbinte pentru a se sigils!
Atentie borcanele sa fie uscate, asa evitati sa faca mucegai.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii