autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Dulceata de pepene galben

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
1 kg miez de pepene galben,800g zahar,1 pahar cu apa,sucul de la 1/2 de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie miezul cubulete.Intr-un vas se pune un strat de pepene,unul de zahar,si tot asa pana se termina pepenele.Se tine vasul la rece 4 ore,apoi se pune apa si se pune la fiert.Spre sfarsit se adauga zeama de lamaie.Cand dulceata s-a legat,se pune calda in borcane,se leaga sau se capseaza si se depoziteaza in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de pepene galben cu ghimbir

Dulceata de pepene galben cu ghimbir

Intr-un bol se pun cubuletele de pepene galben, zeama de lamaie , zaharul si ghimbirul curatat si

1 vot    1 comentariu
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pepene galben

Dulceata de pepene galben

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Zaharul cu 3 linguri de apa se pune pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg miez de pepene galben,800g zahar,1 pahar cu apa,sucul de la 1/2 de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
MURATURI DE VARA