Se taie miezul cubulete.Intr-un vas se pune un strat de pepene,unul de zahar,si tot asa pana se termina pepenele.Se tine vasul la rece 4 ore,apoi se pune apa si se pune la fiert.Spre sfarsit se adauga zeama de lamaie.Cand dulceata s-a legat,se pune calda in borcane,se leaga sau se capseaza si se depoziteaza in camara.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii