Dulceata de pepene galben

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dulceata de pepene galben

Ingrediente

  • 1 kg de pepene galben
  • 500 gr zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Zaharul cu 3 linguri de apa se pune pe foc si se lasa pina devine sirop. Se adauga pepenele in siropul de zahar si se fierbe pe foc mic. Spre final se adauga zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta