e aleg piersici coapte, mai tari.
Se spala, se inlatura samburii
si se taie in felii subtiri.
Se amesteca bine cu zaharul si
se lasa peste noapte la frigider.
A doua zi se scurge siropul pe care
si l-au lasat piersicile si se pune la fiert,
pana capata o consistenta legata. Se adauga
feliile de piersici si se continua
fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.
Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama
de lamaie - care va impiedica dulceata
sa se zahariseasca.
Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.
Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane, toata aroma verii
de care te vei bucura din plin la iarna... ;)
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii