Intr-o cratita lata cu fund dublu se pune la fiert apa cu zaharul si vanilia si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic dupa care se adauga portocalele care au fost crestate si spalate.Se lasa sa dea din nou in clocot dupa care se lasa sa fiarba in foc mic o ora pina cind dulceata este legata.
Se pune in borcane si se fierbe la ben-marin.
Se poate lasa asa in frigider se mentine bine.
Este foarte gustoasa si aromata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii