Rosile se oparesc si se desface pielea de pe ele. Se face un sirop din apa si zahar la care se adauga rosile zdrobite, apoi se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte se pune esenta de rom, vanilia, sarea de lamaie si conservantul. Se mai fierbe putin, apoi se pune dulceata fierbinte in borcane.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii