Se culeg florile de salcam si se lasa pana a doua zi, cand se spala si se scurg.
Se fierbe apa cu zaharul, amestecand sa nu se prinda, pana cand are consistenta unui sirop. Se adauga florile si se fierbe la foc bland, amestecand din cand in cand. Se adauga sucul de lamaie, si cand dulceata este bine legata se ia de pe foc si se pune in borcane sterilizate.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii