Se culeg florile de salcam si se lasa pana a doua zi, cand se spala si se scurg.
Se fierbe apa cu zaharul, amestecand sa nu se prinda, pana cand are consistenta unui sirop. Se adauga florile si se fierbe la foc bland, amestecand din cand in cand. Se adauga sucul de lamaie, si cand dulceata este bine legata se ia de pe foc si se pune in borcane sterilizate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii