Zmeura curatata de codite,pusa intr-o sita si spalata sub jet de apa rece;intr-un vas,se face siropul destul de gros din zahar si apa apoi se adauga zmeura,lasand sa fiarba la foc mare 10-15min,spumuind din cand in cand;spre sfarsit se adauga zeama de la lamaie si se pune fierbinte in borcane curate,se infileteaza bine capacul se eticheteaza si se depoziteaza in camara.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii