Dulceata de zmeura

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Dulceata de zmeura

Ingrediente

  • 1kg de zmeura
  • 1kg de zahar
  • 3cani cu apa
  • 1lamaie

Mod de preparare

Zmeura curatata de codite,pusa intr-o sita si spalata sub jet de apa rece;intr-un vas,se face siropul destul de gros din zahar si apa apoi se adauga zmeura,lasand sa fiarba la foc mare 10-15min,spumuind din cand in cand;spre sfarsit se adauga zeama de la lamaie si se pune fierbinte in borcane curate,se infileteaza bine capacul se eticheteaza si se depoziteaza in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise