Visinile sa fie curatate de samburi.
Puneti fructele de zmeura si visine intro cratita incapatoare, adaugati zaharul respectand proportia la cantitatea de fructe pe care o aveti, adaugati zeama de lamaie, vanilia.
Scuturati vasul cu fructele usor, sau amestecati cu multa grija folosind o lingura de lemn, asezati vasul pe flacara, la foc domol si supravegheati fructele, amestecand usor pana se topeste zaharul.
Fierbeti dulceata pana la consistenta dorita, cand siropul este legat, iar fructele plutesc pe fundul vasului si au aspect uleios.
Luati vasul de pe foc, turnati dulceata in borcane cu capace filetate, spalate, sterilizate.
Sigilati borcanele, iar dupa racire le depozitati in camara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii