Se pregateste siropul din zahar, vanilie si 750 ml apa. Cand incepe sa se lege, se pune zmeura spalata in prealabil si scursa;
Se aduna spuma si cand siropul s-a legat suficient si zmeura s-a fiert, se adauga zeama de lamaie, se mai lasa 1 minut sa fiarba;
Se aduna din nou, cu multa grija spuma, invartindu-se in cratita rotund. Se lasa sa se raceasca si apoi se pune in borcane si se leaga.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii