Se amesteca coacazele cu 500gr. zahar, 1/2 plic gelfix, 3linguri suc de lamaie si lichiorul de afine. Se amesteca caisele cu 500gr. zahar,1/2 plic de gelfix, combinat in prealabil cu 3 linguri suc de lamaie si cu romul. Zmeura se pune laolalta cu cu alte 500gr. zahar,1/2plic de gelfix, 3 linguri suc de lamaie si zmeurata. Se lasa cele 3 compozitii acoperite 60 min. Se da in clocot 2-3min. compozitia de coacaze. Umpleti cate 1/3 din fiecare borcan cu dulceata obtinuta. Procedati in acelasi fel cu amestecurile de caise si zmeura. Dupa ce ati pus ultimul strat de dulceata , puneti capacele borcanelor si sigilati-le.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii