Gogosi
Se pune apa cu uleiul la fiert. Cand incep sa fiarba se pune faina in ploaie pana se omogenizeaza. Se da deoparte si cand este calduta se pun pe rand ouale pana cand de inglobeaza fiecare. Compozitiaa este buna cand este lipicioasa.
Se taie coltul de la o punga si se traseaza bastonase sau sau se fac gogosele mici in tava(tava nu trebuie unsa cu ulei si nci pudrata cu faina). Se da tava la cuptorul preincalzit.Se scot cand sunt rumenite bine.
Crema
Se amesteca zaharul cu faina. Se adauga laptele si se amesteca pana se dizolva totul. Se pune la foc si cu telul se amesteca pana devine ca o smantana groasa. Se da deoparte si in crema fierbinte se adauga untul sau margarina, zeama de la o lamaie, putina coaja rasa si esenta de vanilie.Se lasa la racit.
Se taie gogosile(bastonasele) pe o parte si se umplu cu crema. Dupa ce se umplu se glazureaza cu ciocolata.
Glazura
Se pune cicolata intr-un vas impreuna cu apa si se topeste pe baie de abur. Cand e topita se amesteca cu zaharul pudra dupa care este gata pentru ornat.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii