Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa care fierbe. Mixati galbenusurile cu otetul pana ce se deschid putin la culoare apoi asezati castronul peste vasul cu apa fierbinte. Turnati untul topit, putin cate putin peste galbenusuri amestecand continuu. Cand sosul s-a ingrosat luati de pe foc, adaugati zeama de lamaie si praful de sare si piper dupa gust. Tineti sosul cald.
Puneti bacon-ul la cuptor pentru 10-15 minute sau pana devine crocant, apoi prajiti feliile de english muffins, daca nu aveti muffins puteti folosi bagels. La final fierbeti apa cu 2 linguri de otet intr-o cratita cat sa treaca de jumatatea acesteia, cand apa incepe sa fiarba spargeti cu grija un ou si lasati sa fiarba cam 2-3 minute apoi scoateti cu o paleta pe un prosop de bucatarie curat. Procedati la fel cu ouale ramase. Asezati bacon-ul peste feliile de muffin prajite apoi oul si la final turnati sosul hollandaise cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii