Ingrediente
6 foi enchilada (daca nu gasiti sunt bune foile de tortilla sau lipii), 1 piept de pui, 2 lingurite condimente pentru pui, sare, piper, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, 2 linguri pasta de ardei, 2 linguri iaurt, 2 linguri ulei de masline, 200 gr cas, 6 linguri sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Taiem carnea de pui in cubulete mici. Adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, pasta de ardei, iaurtul si uleiul de masline. Amestecam si lasam la frigider pentru marinat.
A doua zi, prajim puiul intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei. Distribuim puiul pe foile de enchilada si rulam. Asezam rulourile intr-un vas de yena uns cu ulei.
Deasupra fiecarui rulou punem cate o lingura de sos mexican si radem deasupra casul.
Incingem cuptorul la 170 grade Celsius si lasam enchilada pana se rumeneste frumos.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012
O bunatate !!!!
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012
Nu cunosc acest preparat, dar arata bine si merita incercat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012
O minunatie...
mira (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012
Intr-adevar buna.
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012
Foarte bună! Dacă ldoriţi să pregătiţi singure lipiile, iată reţeta mea: http://www.gustos.ro/retete-culinare/piept-de-pui-marinat-de-1-mai-enchiladas-adaptat.htm