Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb, pana scade apasi sau inmuiat.
Intr-o alta tigaie se topeste untul, se pun la prajit feliile de carne in untul topit, cu salvie si rosmarin
Se caleste carnea bine pe ambele parti, se adauga ciupercile, se continua coacerea, se mai pica cate putina apa, vinul alb, se acopera 2 - 3 minute, pana la evaporarea vinului, se adauga smantana amestecand bine pentru a nu se taia. Se asezoneaza de sare si piper si se servesc calde alaturi de orice tip de garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii