autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

escalop de porc cu ciuperci

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
-un filet de porc mai subtire,feliat, --250ml smantana, -40g unt, -500g ciuperci proaspete sau 1 cutie ciuperci in saramura, -sare, piper, 12 pahar vin alb, salvie, rosmarin, -ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb, pana scade apasi sau inmuiat.

Intr-o alta tigaie se topeste untul, se pun la prajit feliile de carne in untul topit, cu salvie si rosmarin

Se caleste carnea bine pe ambele parti, se adauga ciupercile, se continua coacerea, se mai pica cate putina apa, vinul alb, se acopera 2 - 3 minute, pana la evaporarea vinului, se adauga smantana amestecand bine pentru a nu se taia. Se asezoneaza de sare si piper si se servesc calde alaturi de orice tip de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop de porc cu ciuperci

Escalop de porc cu ciuperci

Spalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri. Le batem

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Delicios escalopul acesta ! Eu bat putin carnea si in sosul cu ciuperci si smanatana adaug o lingurita cu mustar....

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Hmmm,ce apetisant!!!Ai votul meu...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • -un filet de porc mai subtire,feliat
  • --250ml smantana
  • -40g unt
  • -500g ciuperci proaspete sau 1 cutie ciuperci in saramura
  • -sare
  • piper
  • 12 pahar vin alb
  • salvie
  • rosmarin
  • -ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Sidy (Chef de cuisine)

Delicios escalopul acesta ! Eu bat putin carnea si in sosul cu ciuperci si smanatana adaug o lingurita cu mustar....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Parjoale din carne de porc